Jarkko Tervonen

Tervetuloa uuteen iPhoneen

Tervetuloa uuteen iPhoneen

Aiheet: Tekniikka

”Tervetuloa uuteen iPhoneen” toivotteli Applen iTunes, kun muutama kuukausi sitten otin käyttöön iPhone 5:n. Hämmentävintä oli, että toimistonkoneella iTunes kysyi minulta ”Haluatko ottaa tämän iPhonen käyttöön uutena iPhonena vai palauttaa kaikki tietosi aiemmasta varmuuskopiosta”. Tästä saa sellaisen kuvan, että vaihtoehtoina on iPhonen nollaus ja kaiken aloittaminen puhtaalta pöydältä tai palauttaminen vanhan iPhonen varmuuskopioista. Jätin pitkäksi aikaa asian sikseen, koska tarvetta iTunesin käytölle ei toimistolla ole.

Jonkun ajan kuluttua tämä kysely alkoi kuitenkin rasittamaan ja painoin rohkeasti ”Ota käyttöön uutena iPhonena”-valintaa. Ajattelin, että jos puhelin nollaantuu, niin ihan sama. Palautellaan kotona tiedot backupeista. Vaan eihän se nollannutkaan puhelinta vaan lisäsi puhelimen iTunesiin uutena iPhonena.

Jotenkin ensimmäisenä tuosta ”Ota käyttöön uutena iPhonena” vaihtoehdosta tulee mieleen, että puhelin nollataan varsinkin, kun alla on valinta ”Palauta varmuuskopiosta”. Olenko ainoa, joka tämän on väärin ymmärtänyt?

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.