Jarkko Tervonen

Tervetuloa uuteen iPhoneen

Tervetuloa uuteen iPhoneen

Aiheet: Tekniikka

”Tervetuloa uuteen iPhoneen” toivotteli Applen iTunes, kun muutama kuukausi sitten otin käyttöön iPhone 5:n. Hämmentävintä oli, että toimistonkoneella iTunes kysyi minulta ”Haluatko ottaa tämän iPhonen käyttöön uutena iPhonena vai palauttaa kaikki tietosi aiemmasta varmuuskopiosta”. Tästä saa sellaisen kuvan, että vaihtoehtoina on iPhonen nollaus ja kaiken aloittaminen puhtaalta pöydältä tai palauttaminen vanhan iPhonen varmuuskopioista. Jätin pitkäksi aikaa asian sikseen, koska tarvetta iTunesin käytölle ei toimistolla ole.

Lue lisää

Tunnisteet:

iPhone push-ilmoitusvirhe

iPhone push-ilmoitusongelmat

Aiheet: Tekniikka

Käytössä oleva iPhone 4 alkoi valittamaan, että puhelin pitäisi yhdistää iTunesiin, jotta ilmoituksia voitaisiin esittää. Puhelimessa on iOS:n uusin versio (7.1.2) tälle puhelimelle. Lähes jokaista ohjelmaa käynnistettäessä ruutuun tuli ilmoitus ”Käytä push-ilmoituksia yhdistämällä iTunesiin”.

Lue lisää

Tunnisteet:

iTunes tappoi musiikkibisneksen

Aiheet: Musiikki

Tai ainakin näin väittänyt Jon Bon Jovi The Sunday Times Magazinen mukaan. Bon Jovin mukaan nuorisolta jää paljon paitsi, kun eivät osta fyysisiä tuotteita levynkansien perusteella vaan musiikki ladataan iTunesista. Mies syyttää Steve Jobsia ja Applea, siitä että Jobs on tappanut musiikkibisneksen iTunesilla. Alkuperäistä haastattelua en ole nähnyt, mutta tässä saa ainakin MSN:n tiivistelmän mukaan sellaisen kuvan,…

Lue lisää

Tunnisteet: