Jarkko Tervonen

Vanha kuorma-auton hytti kuusimetsässä

Sosiaalinen media on tylsää

Aiheet: Yleinen

Yleisten sosiaalisen medioiden, jotka ei ole rajattu tiettyyn aihealueeseen, on käynyt tylsäksi. Viime vuosina olen tuutannut Instagramiin ja Twitteriin tavaraa lähinnä vain itseäni varten, jotta vanhoja tekemisiä voi joskus muistella selailemalla omia feedejä. Vaan noiden käyttäminen on vuosi vuodelta rasittavampaa. Twitteriä mediana ei tarvitse varmaan aukaista näinä päivinä sen enempää mutta Instagrammista ehkä voisi.

Alkujaan Instagram oli ainakin minulle paikka, jonne oli tarkoitus jakaa kuvia saatesanoineen siitä mitä juuri nyt tapahtuu. Ja nimenomaan kuvia, ei videoita. Näitä selailemalla ilman ääniä pystyi seuraamaan mitä muut ovat viime aikoina tehneet. Tämä oli helppoa ja ei vienyt aikaa kuten nykyään muodissa olevat videot. Teksteihinkin ehti paneutumaan rauhassa. Tätähän ei juuri kukaan enää harrasta.

Vaan miksipä tuonne tuottaisi materiaalia, kun on tälläinen blogikin. Ehkäpä kokeilen Blaugust-hengessä päivitellä elokuun ajan mahdollisimman paljon tätä blogia. Voisin samalla antaa mahdollisuuden Mastadonille, joka ideologialtaan sopii minulle paremmin kuin esimerkiksi Twitter nykyaikana.

Tunnisteet:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja eli Jarkko Tervonen on Webin monitoimimies, musiikin kuuntelija, pyöräilijä, retkeilijä, frisbeegolffaaja ja paljon muuta.