Jarkko Tervonen

Vanha kuorma-auton hytti kuusimetsässä

Sosiaalinen media on tylsää

Aiheet: Yleinen

Yleisten sosiaalisen medioiden, jotka ei ole rajattu tiettyyn aihealueeseen, on käynyt tylsäksi. Viime vuosina olen tuutannut Instagramiin ja Twitteriin tavaraa lähinnä vain itseäni varten, jotta vanhoja tekemisiä voi joskus muistella selailemalla omia feedejä. Vaan noiden käyttäminen on vuosi vuodelta rasittavampaa. Twitteriä mediana ei tarvitse varmaan aukaista näinä päivinä sen enempää mutta Instagrammista ehkä voisi. Alkujaan…

Lue lisää

Tunnisteet:

Maanjäristys Lumijoella 8.12.2017

Somedietin ensimmäinen repsahdus

Aiheet: Yleinen

Aloin vähän saarnaamaan harjoittamastani somedietistä eilisessä postauksessa, mutta ensimmäinen repsahdus tapahtui melkein samantien postauksen julkaisun jälkeen. Olen roikkunut kohta viikon löysässä hirressä flunssan kanssa. Periaatteessa tästä ei kovin haittaa ole ollut. Kurkkukipu, väsymys, nenenän valuminen. Kaikki nätisti eri aikaan vaikkakin keksittymiskyky on ollut poissa pitkään.

Lue lisää

Tunnisteet:

Macbook Airin näyttö ja näppäimistö

Somekanavien järjestely

Aiheet: Yleinen

Sosiaalisen median palvelut ovat menneet aivan sekaisin niistä hyvistä alkuajoista lähtien. Modernini sosiaalisen median käyttö on muuttunut aikojen saatosta ja samoin on muuttunut algoritmit, mitkä määrittelevät mitä media minulle tarjoilee.

Lue lisää

Tunnisteet: